divendres, 21 de novembre del 2014

Graduació de combatents de les YPJ durant l'entrenament de qualificació militar

Més de vint membres de les Unitats de Defensa de la Dona (YPJ) van ser reconegudes com a noves integrants de les Forces d'Operacions de les YPJ durant la cerimònia de graduació militar celebrada el passat 16 de novembre. El curs, que va ser efectuat a l'Escola de Servei Màrtir Devrim, va incoporar vint-i-dues noves combatents a les Unitats de Defensa de la Dona (YPJ).

"Ens unim a aquest curs de qualificació per a rebre entrenament professional i així ser capaces d'aguantar davant el brutal enemic, el qual no coneix cap tipus d'humanitat", va comentar la combatent Silav Ocalan.


El curs, d'11 setmanes de duració, inclou lliçons d'intel·ligència, classes culturals i entrenament militar amb armes d'un calibre mitjà.

"L'entrenament militar que hem rebut era específic per a les Unitats de Defensa de la Dona", va dir la combatent Newal Evîn durant la cerimònia. "La dona pot demostrar la seua presència en qualsevol lloc, militar o polític", va afegir.

La combatent Sariya Rustem Cudî va posar èmfasi en el seu gran entusiasme quan va rebre aquest entrenament ideològic i militar. A més a més, va fer una crida a tots els joves, tant homes com dones, perquè s'uniren a les Unitats de Defensa del Poble i a les Unitats de Defensa de la Dona.

La cerimònia va acabar amb una representació titulada La veritat de les dones lliures kurdes, duta a que es va dur a terme per les graduades. La banda Elenya del Centre d'Art i Cultura de Remilan va ser l'encarregada d'interpretar les cançons d'aquesta obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada