dissabte, 22 de novembre del 2014

Graduació del curs d’entrenament de qualificació de les Unitats de Defensa de la Dona (YPJ)

Més de 20 combatents es van graduar a l’Acadèmia Militar Martyr Shilan i es van incorporar a les files de les Unitats de la Defensa de la Dona (YPJ) el passat 21 de novembre durant la cerimònia de graduació celebrada a l’Escola Martyr Hevidar.

El curs se centra en la formació d’un perfil militar poderós per a les dones, la seua habilitat per a educar les combatents intel·lectualment i proporcionar-les l’entrenament militar necessari per a poder unir-se a les Unitats de Defensa de la Dona.

Durant la cerimònia, a la qual hi van assistir el comandant Aryan Cudî, diversos membres d’Autogestió Democràtica de Rojava, així com personalitats reconegudes. Tots van ser acollits com a distingits hostes.

El comandant Cudî es va dirigir a les noves integrants de l’èpica resistència a Kobanê, les va felicitar i va posar èmfasi en el gran paper jugat per les dones en aquesta.

Després dels discursos, les combatents van jurar continuar compromeses amb la causa dels camarades ja caiguts amb una gran voluntat i determinació. Les combatents acabades d’incorporar van rebre les seues identificacions militars i van acabar la cerimònia amb interpretacions teatrals i música.





Traduït pel Comitè de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd
http://comitesolidaridadrojava.blogspot.com.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada