divendres, 5 de desembre del 2014

Retrobament d'un pare i la seua filla al front de Kobanê



Pervin Kobani, de 19 anys, filla d’un granger, forma part d’un equip que manté una posició de primera línia al front oriental sota l’atac continu dels extremistes islàmics, informa AP. La jove va eixir de casa seua a Kobanê fa dos anys per a unir-se a la Força d’Autodefensa de les Dones Kurdes de Síria (YPJ, les seues sigles kurdes), que ara està integrada amb la unitat d’homes YPG.


Després de mig any servint lluny de la seua ciutat natal, va regressar amb les forces kurdes fa dos mesos a Kobanê. Fa tres setmanes, Pervin es va trobar amb son pare a una cantonada i ell duia una pistola. “Sincerament, quan vaig escoltar que mon pare estava lluitant al front occidental amb les YPG, vaig sentir-me molt orgullosa d’ell i em va encoratjar a lluitar més”, va dir.

Farouk Kobani, que va unir-se als defensors de la ciutat a mitjan setembre, es va alegrar de veure la seua filla aqueix dia, després de mesos sense cap notícia. La setmana passada, Simkin va viatjar amb Pervin al front occidental per a veure son pare una vegada més. I tot i que ella diu que ara és el seu company, el continua abraçant com a un pare.


Font: RT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada