dissabte, 20 de desembre del 2014

Soldats turcs torturen un home de Kobanê



Ismet Teyar, un home de 25 anys d’edat, mentre tractava de creuar la frontera des de Suruç a Kobanê, va ser colpejat per soldats turcs fins quedar inconscient. Ismet va ser trobat i portat a Kobanê per a rebre tractament.

Ismet Teyar i la seua família havien deixat Kobanê fa un mes després dels atacs de l’ISIS. Ell va intentar tornar despús-ahir a la nit, però va ser descobert per soldats turcs a la frontera, prop del poble de Boyde. Al·lega que va ser torturat allà per soldats turcs, inclosos els oficials.

“Va ser trobat inconscient”

Teyar va ser colpejat fins quedar inconscient pels colps de les culates dels fusells i les puntades. Va ser trobat i dut a l’hospital per persones de Kobanê que conduïen els seus vehicles per la zona.

“El comandant va amenaçar amb matar-me“

Teyar, que tenia dificultats per a parlar gràcies als colps que havia patit, va dir que havia estat agredit per tres soldats i que un oficial havia amenaçat amb matar-lo.

“Kader Ortakaya va morir allà“

A la zona propera a l’aldea de Tel Shair, la gent de Kobanê ha estat agredida amb freqüència per soldats turcs, i Kader Ortakaya va ser assassinada allà. Fa només uns dies, un vehicle blindat va aixafar i ferir greument un home allà.

Font: solikurdistan
Traduït pel Comitè de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada