dijous, 29 de gener del 2015

Els combatents kurds es solidaritzen amb Alfon

Ens ha arribat la carta del MLKP (Partit Marxista-Leninista de Turquia i Kurdistan), membre actiu en les YPG (Unitats de Protecció del Poble) en Rojava, combatents acérrims contra el feixisme i l'imperialisme, el qual recentment hem sabut que combat al costat de Brigadistes Internacionals arribats des d'Espanya. El motiu de la carta és un escrit en solidaritat amb Alfon i contra la repressió de l'Estat burgés.



Benvolguts camarades,

Des del principi seguim el cas del vostre camarada Alfon molt d'a prop i ara hem tingut notícia de la vergonyosa sentència del tribunal contra ell.
L'Estat burgés utilitza la seua justícia de classe per descomptat contra tota força revolucionària, comunista i combatent. Amb el seu policia, tribunals i presons volen trencar la nostra voluntat, tracten de frenar-nos en el nostre camí a la revolució, al Socialisme i a la llibertat. Però nosaltres lluitarem permanentment contra aquest sistema bàrbar i inhumà en els llocs on vivim i treballem, en els carrers, en les presons i en diferents països i situacions.

Benvolguts camarades,

Volem que sapieu que les nostres organitzacions estan lluitant en la mateixa barricada, estem lluitant en la mateixa lluita i ens solidaritzem amb vosaltres i el vostre camarada Alfon. De manera que volem enviar-vos nostres més profunds, revolucionaris i solidàries salutacions, a la vostra organització, tots els seus militants i especialment al camarada Alfon. Si les forces revolucionàries i comunistes aguanten i lluiten juntes muscle amb muscle, la solidaritat internacional pot ser un arma forta.

Llibertat per a Alfon!

Llarga vida a Reconstrucció Comunista!

Llarga vida al internacionalisme proletari!

MLKP

Turquia/Kurdistan

Secretariat Internacional


Font:

http://blog.reconstruccioncomunista.org/2015/01/comunicado-del-mlkp-sobre-nuestro.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada