dimecres, 21 de gener del 2015

[FOTOS] La presa del pujol de Mistenhur a Kobanê


Ahir es va fer oficial per part de les YPG/YPJ la presa del pujol de Mistenhur, propera a Kobanê i que representava un dels últims punts des d'on l'ISIS assetjava Kobanê.

En aquests mesos de resistència al desproporcionat assalt feixista, no han sigut assassinats tants kurds com haguera desitjat l'ISIS, ni tan pocs com nosaltres desitjàvem.

Cada vida que ha sigut sacrificada conscientment rere la revolució, és el major dels preus que aquests herois han pogut pagar. Cada vida d'un civil o d'un combatent segada per la barbàrie feixista, ha sigut un terrible preu per al poble kurd i per a tothom.

Gràcies a totes aqueixes persones i alguns més, quelcom que poguera semblar tan absurd com prendre un pujol representa una gesta molt més gran: que l'ISIS no és invencible, que el poble kurd no entén de cedir a la por o al terror, que aquesta guerra amaga alguna cosa més important que la lluita contra el feixisme.

La guerra que el poble kurd està lliurant en Rojava és una lluita per un nou sistema. Per un nou món. Per una nova pàgina en la història.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada