dimecres, 7 de gener del 2015

L'ISIS distribueix i ven cocaïna

Abu Zahra

Durant els combats a Kobanê, en una data que no hem pogut determinar, les YPG van assaltar una casa en la qual es trobava l'emir Abu Zahra.

L'emir Abu Zahra era un alt càrrec de l'ISIS en el setge a Kobanê, el qual va ser abatut pels combatents revolucionaris kurds quan es trobava en un lloc d'avançada dins de Kobanê, ciutat en la qual des de fa mesos les YPG/YPJ estan repel·lint el setge dels feixistes.
Entre els objectes trobats en el lloc després d'acabar amb els terroristes, les Unitats de Protecció del Poble (YPG) van trobar, a més d'una daga cerimonial islàmica i un portàtil, tots dos propietat del capdavanter, una enorme borsa de cocaïna.

Això torna a demostrar que l'ISIS es finança amb el tràfic de drogues i el de dones. Segons expliquen els propis combatents kurds a un reporter de VICE en el següent vídeo, no és la primera vegada que troben enormes quantitats de droga quan ataquen les posicions dels feixistes, malgrat tindre coneixement que aquestes drogues són, a més d'un mètode de producció de diners, un "incentiu" en la barbàrie que se subministra als soldats en xicotetes dosis perquè les consumisquen durant els seus crims.

Vídeo (subtítols en castellà): http://www.infobae.com/2015/01/05/1619051-video-hallaron-una-bolsa-cocaina-el-refugio-del-jefe-terrorista-del-isis-kobane

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada