dilluns, 11 de maig del 2015

Comunicat de la Comandància General de les Unitats de Protecció del Poble (YPG)

Publicat el dissabte 03/05/2015


Aleppo – Ha passat ja un temps des que es van produir forts conflictes entre els activistes de l'oposició i les forces del Règim sirià, a causa d'aquests xoques milers de civils s'han vist forçats a abandonar aqueixes àrees fatigades per la guerra i cercar refugi en una altra part. Com a Unitats de Protecció del Poble (YPG), hem carregat en els nostres muscles el deure defensar a tots els habitants del barri de Sheikh Magsoud en Aleppo; i per açò, Sheikh Magsoud ha sigut un dels barris més segurs de Aleppo.

Fa dos dies, es va informar en alguns mitjans d'informació que successos lluny de la realitat havien ocorregut en Sheikh Maqsoud.
Considerant aquesta demanda, hem investigat el cas així com hem tingut al Asayîş (Forces de Seguretat) duent a terme interrogatoris amb les autoritats del Asayîş Central. Una vegada més com les YPG, el nostre primer i principal objectiu és defensar a tota la gent de Sheikh Maqsoud, i proveir-los la protecció que mereixen.

Els esdeveniments dels últims dos dies han servit als interessos de les forces del Règim sirià i algunes de les faccions de l'oposició. Les nostres YPG són inquestionablement eficients per a protegir als habitants del barri de Sheikh Maqsoud. La nostra força no és un poder per a executar atacs, és un poder per a recolzar, protegir i defensar.

Com a part de la revolució siriana, les YPG procuren la protecció de tots els pobles de les regions, que dirigeix les seues forces com un deure: Per tant, renovem la nostra promesa a tots els components regionals de carregar amb aquest deure fins al final.

Font: YPG (web oficial)

Traducció: CSRPK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada