dimarts, 12 de maig del 2015

Les YPG capturen posicions de l'ISIS a Til Temir

Les YPG/YPJ (Unitats de Protecció del poble i de la Dona, respectivament) han informat de l'entrada en els pobles de Til Mecder i Eşra, a l'oest de Hesekê.

Les forces de les YPG/YPJ han pres el control d'alguns pujols estratègicament importants, les quals els criminals de l'ISIS utilitzaven com a emplaçament, a més han alliberat tres pobles en una operació llançada en venjança dels màrtirs del Newroz (any nou kurd), els quals pertanyien a les forces de les YPG/YPJ.

Continuen els enfrontaments que es van desencadenar després de l'inici de l'operació de les forces de les YPG/YPJ, la qual va donar inici a la 01:00 del 8 de maig en l'àrea entre Til Temir i Hesekê. Mentrestant, les forces de les YPG/YPJ han alliberat tres pobles, Nesret, Mehmud Kurd i Ezam, a més d'un pujol en el poble de Til Mecdel. Ha sigut notificat que el pujol pres per les YPG/YPJ ha sigut estratègicament important ja que els grups criminals llançaven les seues operacions des d'aqueix pujol.

Mentrestant, també ha sigut comunicat que les forces de la Coalició Internacional han dut a terme bombardejos en les posicions dels criminals en la zona.



Font: ANF

Traducció: CSRPK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada